Thursday, July 7, 2011

From Bandung with love...Part 1

Safely arrived at LCCT, Malaya tepat jam 6.40pm from Bandung, Indonesia...Selama 4 hari 3 malam di sana dengan aktiviti makan, shopping, makan, shopping dan makan, shopping sampai lenguh kaki tangan dan sakit badan. Rombongan cik kiah seramai 4 orang...iaitu Che Nur, Nadz, Ainy dan I. Bertolak dari Kuala Lumpur pada 3 July 2011 jam 9.40pagi.

Rombongan Cik Kiah.....FL: Che Nur, me, Ainy & Nadz....gaya, mutu & keunggulan tetap maintain tau...hihihihihi...

Pit Stop pertama we all bila sampai di Bandung...terus ke Pasar Baru yang kami gelar Pasar Puaka senang2 je habis berjuta-juta Rupiah kat sana....banyak betul kain dan telekung we all borong...macam nak meniaga tu....Tapi yang pasti, Nadz (yang bermukena tu) dapat mukena yang dihajati gara-gara cerita Cinta Melody.....layan...:-))

dari Pasar Baru terus dinner kat Riung Sari, masakan Sunda....

Menu wajib kalau makan di sini....Nasi Timbel Special, Es Jeruk Kelapa & Air Teh.....

sempat lagi berposing depan kedai yang menjual kudap-kudapan ada di dalam Riung Sari tu....

1 comment:

 1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

  Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

  Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
  Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

  KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
  Tour operator & Travel Agency

  Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

  Contact person : Amsyahril
  Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
  E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.  ReplyDelete