Thursday, September 6, 2012

A year older!

 Today is my birthday ya. Tq so much yang wish birthday kat I thru face to face, FB, Instagram (caishhhh, perasan popular jap..hahaha)....Tq so much la!...luv u all. Cake birthday baked sendiri...then jamu kengkawan office & family! 

Ada pulut kuning dan sambal ikan bilis jugak....sedap!

 Birthday Cards from Mr E & 3Es...



 Blessed with beautiful 3Es.....

dan jugak partner I yang begitu cool, sporting, bijak, hencem....etc la...luv u so much dear!

Happy 35th birthday to me....Moga I diberikan kesihatan tubuh badan yang sihat, umur yang panjang, maintain aweks muda...hahahaha, hidup diberkati Allah swt, muras rezeki (bila ada duit lebih boleh shopping, travel sambil buat amal jariah dengan bersedekah tak kira la dalam apa jua bentuk) dan semua yang indah-indah la dalam hidup ini...Amin!

5 comments:

  1. Dear Asilah
    Happy birthday to you
    Semoga ceria cantik lawa cun awek muda selalu, hehe..

    dan ..
    Selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday Asilah...busy ssangat kita sampai terlepas pandang harijadi dinda sorang ni

    ReplyDelete
  3. epy bday.....
    smga pnjg umur murah rezeki n ceria selalu bersama2 3E...:-)

    ReplyDelete
  4. Hi 3Es, you really have a beautiful family, and happy birthday to Asilah.
    Best wishes from Canada, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  5. fuhhh...gmbr last tu muda sehhh!

    ReplyDelete