Tuesday, March 17, 2015

Ceritera kembali lagi....

Hello...
Lama tidak bersiaran 'kan. Tidak tahu nak mulakan ceritera kami dari mana. Sejak ada I berkecimpung dengan Instagram (@asilaheziel), mood nak berblog sudah ke laut. Sebenarnya I miss nak berblog cuma memang mood berblog ni sudah ke laut. Some of my blogger friends ada yang sudah tidak berblog lagi but we still keep in touch melalui IG atau paling senang Whatsapp saje. Banyak ceritera yang berlaku, contohnya, my Emil dah potong rambut pendek...tiada lagi rambut panjang mengurai dan sudah pun masuk Tahun Satu, kami sekeluarga pindah rumah lain tetapi masih lagi lepak sambil layan roti canai dan teh tarik kat kedai mamak di kawasan rumah lama hampir setiap Sabtu walaupun kami tidak lagi duduk di situ dan macam-macam lagi la kisah yang berlaku. Nanti I share ok:-)

Ok...ini I share dengan  u olls gambar terbaru 3E.
xoxo

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete