Thursday, May 28, 2009

Mmmmmm..

Hi semua...lama betulla tak mengupdatekan blog ni...la ni banyak betulla constraints....macam laptop kat rumah macam kena masuk workshop....2 biji pulak tu....tu pasal weekend tak boleh nak update apa2 kat blog...nak jengah blog member2 lak lagi la tak boleh.....
Ni pun baru masuk opis...after 3 days training kat Grand Season Hotel....training wajib hadir pulak tu...layan la....dapat kengkawan baru...makan best kat hotel...
ni u all layan la menu yang I bikin for my family on the weekend kay.....nak sambung buat kije dulu...later2 I update lagi.....
Nasi Goreng Ayam ntah apa2 ntah rasanya...sbb tak cukup bahan2...main masak ja....


Ketam masak sweet sour makan dengan nasi putih panas....layannn

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. nape la bnyak sngt gambo makann ni..
    huuu

    ReplyDelete