Monday, April 19, 2010

Dinner...

Since weekend we all tak keluar gi mana2 sebab Mr E ada aktiviti pemancingan dengan kengkawan mancing dia yang tegar, maka dinner tadi after amik 3Es kat rumah my mama...I belanja lah Mr E & 3Es dinner kat Suria Station Cafe. Saja2 kasi 3Es happy 'kan...lagipun we all boleh la bergurau senda, bercerita2, bergelak tawa dengan 3Es....

Korang layan ja la yea, gambar2 yang sempat I amik tadi.......sbb tukang mengarut ni dah ngantuk dah..perut kenyang hati pun senang....nak beradu sebab bantal I dah memanggil2 nama I ni....

Main menu...Grilled Lamb Chop for Mr E, Grilled Chicken Chop for Eldest E & Mushroom Soup for me...Middle E cuma makan fries ja...

Mr E duk pulun benar dengan Grilled Lamb Chop dia...pastu,Mushroom Soup I pun dia balun gak sbb tekak I rasa tak sedap la...so selamatlah kat dalam peyut Mr E.....

Mr E, Eldest E & Middle E....eh! eh!...mana Youngest E....????

ooooooo....di sini rupanya my Youngest E....dah titon dah sebab seharian kat rumah my mama, dia tak tido...sungguh aman & tenangnya mummy & daddy serta sisters Youngest E menikmati dinner....

Since apa yg I order tadi tak sedap...alih2 I minum teh tarik ja...mmg favourite I pun....:-))

5 comments: