Friday, April 23, 2010

Kalau dah perempuan namanya 'kan...

Perempuan...makhluk yang begitu istimewa ciptaan Allah 'kan. Mmmm...malas lah nak cerita pasal bestnyer jadi perempuan ni sebab, for sure lah korang semua dah tahu 'kan....dan ada yang tak bestnyer jadi perempuan ni...ala, perempuan ni memang terkenal dengan emosi yang kureng stabil 'kan...ya ya,I admit that sebab I 'kan perempuan and plus that, I ada 2 daughters yang sama naik dan sama hebat macam mummy diaorang...hahahahahaha...kesian Mr E sebab terpaksa melayan karenah we all 'kan. Nasib la labu!!!!...

I tak la suka sgt membebel tapi membebel jugak la (bukankah membebel itu satu kemestian pada seorang perempuan? )...hihihihihi..ye 'kan...contohnya, kalau I dah kemas, then anak2 I sepahkan balik..I pun naik hangin la sebab dah penat dan disusuli dengan suara I yang boleh didengar satu taman gitu...(menurut Mr E la)...ada I kisah? Sukati I la 'kan...I rasa memang semua mummy (agaknya kuts) kat luar sana sure pernah terjerit terpekik, membebel2 kat anak2 'kan...but I cuba control emosi & perasaan untuk tidak cepat marah..nak jadi cool skit la..(lagi2 Mr E request...)..cuba2 untuk kawal emosi...

Ok la...later2 sambung membebel lagi kat blog ni ya...korang2 semua jgn bosan pulak ya...Have a nice day today!!!!

Banana Walnut Choc Chips yang togel yang I buat malam semalam untuk kawan I yg nak sambut birthday maknya...

Taraaaaa....setelah dihias...

4 comments:

  1. salam Ila..alah biasalah kalau tak membebel siapa pula nak buat kerja tu kan takkan suami pula..memang dia orang tak suka kerja tu..kita buat pun dengan bermatlamat..nak mengajar n train mereka supaya bersih,lepas main kemas balik barang2 mereka dalam bakul dll ..auntie pun macam ila juga..
    cantiklah kek untuk mama tu..

    ReplyDelete
  2. perempuan ini amat rajin ye!

    ReplyDelete
  3. Salam Aunty,
    ya aunty...suka atau tak suka,kita org perempuan ni jugak la yang kena buat kerja2 tu semua...

    ReplyDelete
  4. Zarin,
    sesungguhnya aku amat terharu dengan pujian itu....

    ReplyDelete