Monday, November 16, 2009

Ahad 15 Nov 2009

Takde apa pun yang best pun hari ni....Breakfast pun, Mr E bawa Eldest and Middle E makan nasi dagang dan berlauk. I dan Youngest E tak join sama sbb I sibuk nak packing barang2 Mr E. Mr E nak ke Brunei, flight petang tapi after zohor dah nak kena hantar Mr E to airport. Waaaa.....sampai tengah malam Rabu baru Mr E balik...rindu la jugak kat Mr E I ni...sbb dia jugak la teman I borak2, gaduh2...berkongsi pendapat dan idea...takpa2...nanti2 Mr E balik la..

So, since Mr E takde ni, I lepak2 dan tido kat rumah my mum ja...senang citer. Ok la...dah ngantuk ni...nak tido arrr sbb this whole week I ada training...tak masuk opis.....daaaaaa..:-

6 comments:

  1. Mi Amor..

    Hotel Grand City, Gadung
    Room 221
    Tel: 673-2452188

    In case emergency,bulih panggil roomate Amir.
    Check your email & Draft Blog ni.

    OK..LUSM

    ReplyDelete
  2. Sayang....
    I LUSM jugak......

    ReplyDelete
  3. Auwwww.. lomantiknya.. (sambil katop mata tapi intai dicelah2 jari jemari)

    ReplyDelete
  4. Masa dulu2 aunty pun selalu kena tinggal2kan jauh dan lama pula tu,tapi sekarang ada juga tapi tak lama.

    ReplyDelete
  5. Aunty Somuffins...bila berjauhan ja romantik tapi bila Mr E depan mata I...biasa2 ja...hihihihi

    ReplyDelete
  6. Aunty Zai,
    Ala bisa tegal biasa 'kan....(betul ker perumpamaan tu ha?)...belasah ja la...
    I pun dah biasa dah bila kena tinggal2 ni...layan ja la...

    ReplyDelete