Sunday, December 13, 2009

Citer hari jumaat...

Patutnya nak update blog semalam, tapi sebab kepenatan yang melampau tak jadi la pulak. Tidokan my youngest E dengan I sekali tertido....dengan baju opis lagi dan tak mandi pun. Teruk 'kan I...tapi nak buat camne, dah tertido.....

After solat jumaat, I dan Mr E bergegas pulang ke rumah my mum sebab my Eldest E merengek2 mengadu sakit perut yang amat2 sangat. Before we all ke opis, Eldest E ada cakap yang dia memang sakit perut, tapi we all ingat sakit biasa ja maybe sebab tak breakfast lagi atau stress. My Eldest E mmg cepat stress. Bila dah stress tu macam2 la sakit muncul....sakit perut la, sakit kepala la....So, we all buat tak tahu ja la...Alih2 dalam pukul 1 ptg gitu,Eldest E call I and Mr E cakap yang dia sakit perut sangat2 dan dah muntah 3 kali.

Then, we all bawa Eldest E ke klinik untuk mendapat rawatan. Doktor yang bertugas cakap yang Eldest E takde apa2...semua ok ja except heartbeat dia ja agak laju sangat. Lepas amik ubat, terus ja pulang ke Templer. Beri Eldest E makan ubat dan dia rehat terus tido.

Since dah balik rumah awal daripada biasa, for 3Es I buatkan sup ayam dan nasi putih. Mr E request nak makan maggi ja...argghhhh lagi senang kije I. Lepas suapkan 3Es dinner, kasi minum susu dan semuanya zzzzzzzzz....termasuk la I dan Mr E pun keluar berfoya2 dengan saing2 sekolah rendah dia.......abis citer...:-

Korang layan ja la gambar2 3Es ya....

Eldest E yang sedang nyenyak tido selepas diberi makan nasi dan ubat.......

Middle dan Youngest E berposing berdua.....

Middle E...dia ni mmg suka berposing.....

Youngest E.....sangat "buas", naughty....tapi we all akan missed sangat2 kat si dia ni kalau sehari tak jumpa....

4 comments:

  1. ish chomei betui la bebudak nih...geram betui aku nengok...jd tau isnin nih kat ikea...

    ReplyDelete
  2. Wish ur Eldest E is doing fine now...:)

    ReplyDelete
  3. Zarin,
    Diaorg ni memang comel tapi perangai..masya-allah...hanya orang2 yang jaga diaorang ja tahu camne perangai diaorg...
    ish....harus jadi tu senin ni...tak sabar2 nak lepak dan borak dan makan2.....

    ReplyDelete