Saturday, February 13, 2010

LOVE is CINTA...

Baru ja lepas layan movie 27 Dresses kat Star Movie. Sweet la citer tu...before that layan movie Notting Hill kat HBO...pun citer loving2 jugak...mula2 tu terpikir jugak la 'kan...pesal tetiba ja hampir semua channel dok tayang citer loving2 ni....opsss!!! baru ja teringat yang esok 14 Februari adalah Valentine Day. Ok ok...let me be frank..I memang tak sambut Valentine Day ni...for me everyday is Valentine Day...ok tak?

For my sayang, Mr E...I love u so much!!!...as usual my tagline for him.."sayang kamu sebanyak 7 lapisan langit dan 7 lapisan bumi dan bermillion-million lemon tau".....

Secara kebetulan pulak, hari ni I ada buat choc moist cuppies yang bertemakan wedding anniversary. Request dari kawan sekolah rendah, Diana & Dian untuk loving couple (kawan sekolah I jugak ni ) yang menyambut anniversary hari ni....

Happy 9th anniversary to Indah & Nazrin...moga kalian berdua bahagia sepanjang hayat ya!!!!!

3 comments:

  1. salam 3E... tak glamourlah panggil nama ni. nama tuannya apa deh... auntie memang bersetuju sangat2 dengan ayat tu 'every day is a valentine day'sayang tu sentiasa ada dalam hatikan.wow kalau mak cik dapat cc untuk anniversary, rasa tak nak makan sebab sayang, cc tu cantik nak tengok lama tulisan tu..anak2 sehat ke. salam sayang utk mereka.

    ReplyDelete
  2. Salam aunty Meriam,
    aunty boleh panggil saya asila. Tu la..kalau cc tu kiut sure tak sampai nak makan 'kan....anak2 sihat..alhamdullillah...mummy 3Es ja batuk2 dan sakit2 badan ni...demam skit la...

    ReplyDelete