Friday, February 5, 2010

Yeahh...esok cuti!!!

Agak 2 hari tidak bersiaran ni, al maklumlah sibuk jadi nurse kat 3Es especially to Youngest E la pada waktu malam dan sibuk di siang hari kat opis. Nak buka lappy pun after 3Es tido tak sempat sebab bila dah penat rasa mengantuk la pulak.... I rasa activity yang paling best sekali nak buat ialah TIDOOOO......

Dalam pada tu sempat jugak I lunch hari ni dengan ex-opismate I masa kije kat company lama. Memang dah lama tak berjumpa...so, macam2 la citer yang terkeluar 'kan. We all lunch kat satu restoran di Bangsar Village...Restoran Basil namanya and the main menu is Thai food la. Ingat mula2 tu nak lunch kat Midvalley...alih2 ada skit halangan, we all tukar plan ke Bangsar Village.

Haaa...abis diet we all. We all order siakap sweet sour tapi rasa macam tak sweet sour pun, kerabu mangga, tomyam campur, ayam pandan & sayur kailan...perghhh...penuh peyut we all dengan foods...hongngeh porot den!!!

Kak Yuhana dan Kak Nina....masing2 dah chubby dan sekarang ni duk sibuk berdiet..tapi licin jugak la semua makanan yang terhidang tu dek dikerjakan oleh we all....hahahahaha...

Me & Kak Marini...(sib baik la I nampak dah kurus skit 'kan...caish perasan sendiri la tu!!!!)...........I kena diet & exercise lagi ni sebab nak capai target berat badan yang diidamkan ni......

9 comments:

  1. salam 3E. alhamdulillah barulah nampak dan kenal orangnya. cantik, sweet dan muda belia lagi ni.beruntung mr.E.memang auntie suka masakan thai, kalau kat rumah auntie ni ada satu restoran Matahari yg sedap juga dengan masakan thai ni.

    ReplyDelete
  2. Salam Asila sicantik manis..
    eii...betullah dah nampak kuwus...
    minum air bersih secukupnya....syg aunty QJ.

    ReplyDelete
  3. 3e...huhu... i lagi chubby...
    tapi takleh consume apa2 sbb bf, kena tunggu baby 6months boleh try something kot..hehe..alasan!...

    ReplyDelete
  4. Salam Aunty Meriam,
    terima kasih atas pujian aunty. we all sefamili mmg suka makan thai food ni.....lebih2 lagi tomyam...pergh!!!!

    ReplyDelete
  5. Salam sayang Aunty Jah,
    Betul ker dah nampak kurus ni?????mmmmm...bestnyer tapi kena kurus lagi ni.....air masak mmg jadi minumam wajib...

    ReplyDelete
  6. Leen,
    I masih chubby lagi la...lepas beranak no 3 ni..agak payah la nak kuruskan badan...agak2 sbb lemak tepu banyak kuts...hihhihihiihi...

    ReplyDelete
  7. Nadz,
    Sorry la yea...last minute punya plan babe..kebetulan semuanya kat area opis aku..tu pun nina yang beria2 ajak...lain kali ya.....

    ReplyDelete