Wednesday, May 26, 2010

10 things about my youngest E...

Emil....oh....Emil....

Ramai orang kata rupa paras si Youngest E ni saling tak tumpah macam my Eldest E masa kecik-kecik dulu...cuma version boy la 'kan...Maybe sebab features yang sama kuts seperti rambut yang curly2 sikit tu la dan bentuk muka yang bulat gitu...

Ok...1o things about my Youngest E yang menarik....

1) Kalau tido mesti menonggeng ya...ala style punggung terangkat tu...
2) Pantang ja dengar bunyi handphone sape2 lah especially daddy, mummy, atuk atau pak tam..
dengan pantasnya dia akan terus amik handphone tu dan kasi pada owner nya...
3) Kalau masuk kereta...terus cakap..."kan con.." maksudnya tekan aircond...
4) Kalau tengah makan..then makanan tu dia sangat suka, kita minta skit pun dia takkan kasi...
punya la kedekut tu...
5) Sangat suka dengan air...pantang ja suruh mandi, cepat2 dia akan buka seluar dia sendiri...
6) Amat suka tengok apa yang ada dalam tong sampah then buleh kutip lagi apa2 yang dia ..
then buleh kutip lagi dengan apa yang dia berkenan dan masukkan ke dalam mulut dia...
ya Ampun....tolong lah..cuma sekarang ni dah kurang lah sikit habit huduh dia ni...
7) Suka sangat menari & menyanyi (ikut version dia la)....
8) Suka nengok tv smapai leka gitu..macam mummy dia...hihihii
9) Suka gonggong botol susu..tak kira lah samada botol tu ada susu atau tidak..(ni lagi satu habit
huduh jugak ni...sampaikan semua orang amat tidak suka...sebab nampak tak macho gitu...)
10) Pastu akan minta perlindungan dari mummy dia....kalau dibuli oleh kakak2 dia especially
Middle E yang jaki dengan dia....(anak manja mummy 'kan...)

Okay....tu ja lah...actually kalau nak disenaraikan lagi berjela2...mmmm....cukup2 lah 10 ja 'kan....daaaaa:-))

4 comments:

  1. asilah, nanti amik award kat my blog ye!

    ReplyDelete
  2. Kak Mynn,
    comel2 pun sangat buas & noti lah.....

    ReplyDelete
  3. Babe...ok ok..tq so much ya!!

    ReplyDelete