Tq sebab follow CERITERA!!!

Saturday, January 26, 2013

Sepetang di Pantai Remis dan Jeram Ikan Bakar..

Ini story tertunggak. Kira-kiranya 3 minggu lepas punya story. Mr E dan 3E cukup gemar jalan-jalan ke pantai cuma I je yang tak berapa suka sangat. Tapi I layankan je sebab kalau ikut vote pun I still kalah jugak. So, lepas Asar gitu, we all ke Kuala Selangor dengan melalui LATAR yang mengambil masa 28 minit utk sampai ke sana. Just bayar je tol sebanyak RM6 (sehala) dan you all akan sampai ke Kuala Selangor tanpa sebarang masalah...insya-Allah.

 Pantai Remis, Kuala Selangor...


 happy sebab dapat main pasir dan air di pantai....


 mencari umang-umang...





 waiting for the foods....

Bon Appetit!!!

Till then & Take care ya!

4 comments:

  1. hari2 lalu jeram tapi tak pernah singgah kat pantai remis dan makan kat ikan bakar jeram tu...

    ReplyDelete
  2. NenekPenne,
    rumah u kat situ ke? apsal tak pernah singgah di pantai remis dan makan ikan bakar jeram tu....? musykil ni (sambil mengaru2kan kepala yang tidak gatal ini)

    ReplyDelete
  3. no lah... i kerja kat Kuala Selangor... tinggalnya di Puchong...

    ReplyDelete
  4. mmmm, agak jauh tu ulang alik ke sana setiap hari 'kan...nanti suatu hari nanti, singgahlah ke sana...:-)

    ReplyDelete