Tq sebab follow CERITERA!!!

Tuesday, January 29, 2013

We miss u daddy...

Yeayy....akhirnya Mr E pulang ke Malaya setelah 6 hari menjejaki dan menjelajahi Surabaya, Malang, Batu dan Bromo di Jawa timur sejak rabu yang lepas. Tinggallah I dan 3E.....Ok, we all sangat happy sebab hero kesayangan we all sudah pulang ke pangkuan familia tercinta.

 Muka kelihatan capek bangat.....baru je lepas potong rambut kat kedai gembira (ini nama kedai gunting rambut tu tau...tak tipu punya)...supaya segak dan ganteng bila masuk ke office keesokkan harinya....

 Ni la nyonya yang selalu potong rambut Mr E....

 Memang menjadi kebiasaan Mr E akan bawa we all keluar makan selepas beberapa hari tidak berjumpa dengan wife dan anak2 kesayangannya...

 Cenderahati yang dibelikan oleh Mr E untuk 3E...

 Puncak Bromo....sejuk bangat menurut Mr E...sampai menggigil gitu!
 Cantik 'kan permandangan!

Ok...tu je nak ceritera...

Till then & take care!

2 comments:

  1. mr E takda blog travel ke?.....boleh ceduk2 pengalaman dia g travel..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hi Lieza & Yan...
    Maaf ya, Mr E enggak ada blog travelnya...ada jugak I plan nak blogkan kisah2 travel Mr E..tapi masih tak kesampaian...

    ReplyDelete