Thursday, June 24, 2010

Gian...

Bila sudah lama tidak bermain-main dengan gula, tepung dan mentega...perasaan membaking begitu membuak-buak dalam diri I ni...hihihi..dan dengan itu awal pagi sebelum Subuh tadi terhasillah Chocolate Chiffon Cake & Almond Vanilla Muffin dari Cik Oven Europa I........

I memang selalu bikin Orange & Pandan Chiffon Cake 'kan. So, kali ni I terhasillah Chocolate Chiffon Cake. I ingatlah this Chocolate Chiffon Cake ni Mr E tak suka..ye arr sebab Pandan Chiffon Cake dia tak gemar...tapi fanatik pada Orange Chiffon Cake, alih-alih suka bangat pada Chocolate Chiffon Cake ni. Nampak gayanya selepas ni selalulah kena bikin Chocolate Chiffon Cake sebab tukang makan no. 1 hasil cooking & baking I suka dengan chiffon cake ni...:-)))

Almond vanilla muffin I buat dapatlah 20 ketul gitu..separuh Mr E bawa ke opis untuk dia makan-makan dan separuh lagi I bawa ke opis I pulak...dan I ada kasi my very good friend, Nadz untuk rasa Chocolate Chiffon Cake & Almond Vanilla Muffin...(jumpa kat lobby office I sebab secara kebetulan Nadz ada meeting kat Menara TM)...hope u like it ya Nadz!!!

Ok la peeps...dah nak keluar rumah ni..hantar 3Es ke rumah my mama dan sekolah then terus lancar ke office. I kena jadi cikgu hari ni kat office ada training untuk system yang akan live 28th June ni kat office I....daaaaaaa:-)))

2 comments:

  1. i likeee!thx fren...mmg shedappp bangattt....both choc chiffon &vanilla muffin...kalu dpt makan hari2 kn beshh...tembun la aku.....hehehe...woooowww!!..lama x nyinggah blog ko...berwajah baru suda.....the theme is my fevret kaler gitew....i loikeee..!

    ReplyDelete
  2. Nadz,
    Aku suka ko suka dengan choc chiffon & vanilla muffin. Kalau ko satu ofis dengan aku, sure ko boleh makan cakes aku hari2 punya...bukankah ko mmg tembun sejak azali??? hihihi...jgn mare ya...nanti lekas tua..
    oh ya!!! aku kasi touch up ini blog....kasi segar & lagi sedap mata memandang & membaca....:-))

    ReplyDelete