Monday, March 22, 2010

Ikea @ KLCC....???

Memang setiap minggu I & Mr E akan membawa 3Es keluar jalan2. Tak kira la sama ada window shopping, makan2 atau sekadar mengisi masa yang terluang. After Asar petang Ahad memang plan nak keluar la...alih2 hujan turun dengan lebatnya. So, lepak2 dulu la kat rumah sambil tunggu hujan reda atau berhenti.

Jam 6.30 petang barulah we all keluar dari rumah dan menuju ke destinasi. Tetiba ja panggilan pulau Ikea begitu kuat sekali compare to KLCC. So, cargas la we all ke Ikea. Ramai jugak la umat ke Ikea petang Ahad tu kerana secara kebetulan Ikea ada buat sale. Kalau dah ke Ikea tu sure akan terjebak la membeli barang seketul dua...kalau tak membeli memang tak sah bukan.....tapi tak ler mahal pun barang2 yang I beli. Layan la...bukan 'kan membeli belah tu satu terapi dan wanita adalah penjana ekonomi yang paling kuat sekali...bagi memantapkan ekonomi negara...hihihihi..
Ok la korang layan ja la gambar2 3Es masa kat Ikea ya....

Eldest & Middle E sempat main tenteng kat Ikea sambil buat aksi2.....

Youngest E pulak begitu khusyuk makan ice-cream....

7 comments:

  1. wow beshnye jenjln.. dh lama xkuar.. 2bln nih mmg terperuk kat umah la

    besh ke sale ikea?

    ReplyDelete
  2. slam ila..bestnya jalan2 kan.. auntie kalau kekl tak sah kalau tak keikea..jamu mata pun dah ok..seronoknya kalau jadi orang kaya dapat beli semua yg berkenan dihati hehehe

    ReplyDelete
  3. Asilah.. small E masih berTANTRUMan kah??

    ReplyDelete
  4. Ely,
    memang best pun jalan2....

    ReplyDelete
  5. Aunty Meriam,
    memang rambang mata le kalau ke IKEA.....rasa macam semua nak beli...hihihii

    ReplyDelete
  6. Aunty Som,
    Youngest E masih lagi berperangai...dah tak tahu nak buat apa ntah lagi....sabar ja la

    ReplyDelete