Wednesday, March 10, 2010

Tagged from mami....

Dah lama tak kena tagged!!!...so, Mami...this is for u...

Buat this tagged kena ikut rules tau...so, these are the rules...

Rules:
1. Go to your photo files…Select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!

Action:
1. Belek2 dan godek2 the photo folder...no 8 untuk gambar yang bertuah tu...

2....ni la gambar yang bertuah itu....

3. This cute teddy bear belongs to my Middle E...we all namakan dia Shasha....cute 'kan. Shasha teman baik Middle E. Ke mana sahaja Middle E pergi, pasti Shasha tidak dilupakan. Gambar Shasha ni diambil atas sofa kat rumah my mum masa kenduri kawen adik no 2 I pada tahun 2008. Masa tu, si Shasha sentiasa bersama dengan Middle E ke sana dan ke mari......

Middle E bersama-sama Shasha.....Fyi, Shasha masih ada cuma Middle E tak la berkepit lagi dengan Shasha sebab Middle E asyik main dengan Barbie dia yang bernama Miki dan Mini ja....

4. Misi tetap perlu dilaksanakan jugak 'kan...8 org kawan blogger yang kena buat jugak tag ini ialah.....1) Zarin, 2)Mamafami, 3)Love, 4)Kak Inahar, 5)Kak intan, 6)Kak Jun Shah Alam, 7)Emil last but not least no 8) Aunty Meriam....

3 comments:

  1. akanku buat di suatu hari nanti ye!

    ReplyDelete
  2. babe....jgn lupa buat tau!!!

    ReplyDelete
  3. Owh, here U are! hehe...will do my homework soon!

    ReplyDelete