Friday, March 19, 2010

Story Book & Lunch with...


Rezeki hari Jumaat.....Story book kat atas tu pemberian my officemate yg duduk sebelah workplace I, his wife seorang penulis.....Lily Haslina Nasir. Tq so much ya!!!

Then, lunch pulak sempat berdating dengan Zarin kat Fish & Co...kat Bangsar Village. We all kalau dah berjumpa memang happening giles. Macam2 story akan terkeluar..daripada citer baking, anak2, hubby, berita semasa dan macam2 lagi la....sampai si Hasya (Zarin's daughter) minta we all cukup2 la bercerita antara satu sama lain...cian Hasya...hihihiiihi...Di bawah ni antara menu yang we all pesan...

Gambar atas dan bawah ni adalah plate I & Zarin yang penuh dengan kulit2 udang & sampah sarap........menu: Platter for one..ada nasi, udang, ikan, sotong & fries.....sedap...

Tak cukup tu we all makan lagi Fish n Chip......iye la'kan..makan sambil bercerita......

5 comments: