Dapur comel I kembali berasap, begitu juga dengan Cik Oven Europa I.......Sempena cuti hari Krismas ni, for breakfast, I cuma masakkan.......
.
.
.
Beehoon Singapura, Sambal Sotong Kering & Earl Grey Tea buat santapan pagi we all. Actually macam dah kira brunch jugak la sebab agak lewat I masuk dapur.....hihihihihihihihi....
Spaghetti Bolognese for lunch....memang laku sangat la....daripada si daddy sehinggalah ke anak2...Diaorang kata..ni diaorang kata tau...Spaghetti Bolognese yang mummy buat paling sedap dalam dunia ni...I sangat terharu sangat2....;-D
My Youngest E ni makan Spaghetti Bolognese sampai tambah 3 kali tuuuuu.....
Presenting.....my Classic Choc Cake. Mmmmmm, sangat sedap cake ni. Dan secara kebetulan pulak, I ni craving nak makan benda-benda yang manis.....so, I bake this cake dan makan dengan banyaknya!!!....
Dinner? Makan maggie je sebab Eldest & Middle E bermalam di rumah in-law, Mr E berfoya-foya dengan kengkawan dia....so, tinggallah I dengan Youngset E & my sister...makan je apa yang ada.....hahahahahahahaha....
Happy Sunday ya!!!!
truz lapar tgk masakan akak...adoi hi sabarlah perut tunggu esk yer makan...hehehe...
ReplyDelete