Saturday, January 30, 2010

Citer Sabtu yang lambat update...

I tengah mengantuk ni...mata pun tak larat nak buka ni, tapi still nak update blog. Sepatutnya siang2 tadi dah update blog dah tapi modem rosak la pulak. Ni pun guna 3G Celcom Broadband Mr E punya (claim macam bagus la...kununnya 3.6MB/S..laju la tapi tak sebest Streamyx kat rumah we all ni walaupun 1MB/S...terasa lembab giles la....nasib la labu!!!! Malas nak citer panjang, u all layan la menu2 yang I buat untuk 3Es dan Mr E ya.......

Ni menu breakfast we all....beehoon seafood bergoreng berlaukkan ikan sardin mackerel....

Chilled Blueberry Oreo Cheese Cake....memang tak mendapat sambutan langsung, waima Mr E yang seorang pemakan pun tak berapa gemar...apalagi 3Es...so, memang tidak akan ku buat lagi la....sib baik la my sister Mira datang tido rumah I, so dia lah yang bawa balik semua Chilled Blueberry Oreo Cheese Cake ni ke kolej dia....

Spaghetti Bolognese ni pula dinner we all.....thsi menu memang laku sangat2...especially Eldest E yang makan sampai 3 kali tambah dan as usual bersih pinggan dijilatnya!!!!!..

3 comments: