Thursday, January 28, 2010

Sesat, lunch dan hadiah misteri....

Malam semalam Mr E ke Kuantan. Ada kije skit kat sana, so, I dan 3Es tido kat rumah my mum sebab senang I nak ke opis esok tumpang my adik. Ok...tadi lunch kat Nando's dengan Zarin. Itupun secara kebetulan dia minta I belikan something kat kedai bakeri sebab kat kedai bakeri yang dia selalu pergi barang tu out of stock. Sebelum tu nak citer skit arrr, si Zarin ni sesat barat ntah ke mana sebelum kat opis I. Dah ler tu, GPS aka personal assistant route guide dia tidaklah berfungsi....aparaaaa... Akhirnya, she managed to arrived at my office....

Haaa..bila dah jumpa tu, sambil layan lunch we all berborak sampai nak rak!!!!..Biasa la macam2 citer akan terkeluar. Tak boleh lama2 nak lepak sebab Zarin kena cargas pulang sebab nak amik her lovely daughter kat SRK BTHO....

Ni la hadiah misteri yang I menang daripada peraduan suka2...iaitu teka-teki psycho from blog Zarin..fridge magnet...miniature mesin jahit lama dan meja tulis....cute 'kan.
p/s: Anyway Zarin, walaupun ko sesat...tapi ko sampai jua di opis ku, aku jua dah email kat ko carrot cuppies recipe...and tq very much for the gift...I suka!!!!!

5 comments: