Tuesday, January 19, 2010

Makan percuma....

Semalam we all sambut birthday my mother in-law kat Restoran Lala, Kampung Baru. Happy Birthday Mama.... Actually, memang every year pun we all sambut kat situ. Foods...ala2 Thai gitu..as usual wajib ada tomyam, siakap sweet sour, telur bungkus, sotong goreng tepung, sayur campur, daging masak merah. Drinks...semua orang minum fruit juice.

We all semua start makan pun agak lewat skit walaupun lauk-pauk semua telah sedia terhidang sebab nak tunggu adik ipar I no 4 datang dengan gewe dia. Baru 1st time nak perkenalkan girlfriend dia kat we all semua. Layan la....Makan2, borak2 dan anak2 pun suka sebab dapat jumpa cousins diaorang....Hampir jam 11.30mlm, we all pulang dan tido.......

Vanilla cupcakes ni I buat untuk my mother in-law yang menyambut birthday yang ke 58......

4 comments:

  1. wahhh!rajin ko main fondant nowadays ye!hihi..aku dah malas betui nih

    ReplyDelete
  2. Zarin....main belasah ja...ikut mood jugak la wei...memang renyak pun sebenarnya fondant ni 'kan....

    ReplyDelete
  3. Aunty Som...
    Dia tak kata apa2 pun.....

    ReplyDelete